Smaakmakende Pasta en heerlijke broccoli

Posted by Rens 20-02-2018 0 Comment(s)

Graag wil ik deze nieuwe blog beginnen met het bedanken van iedereen! De afgelopen weken heb ik kunnen volgen hoe veel mensen mijn blog lezen en ik had nooit durven dromen dat zo veel mensen zo snel al betrokken zouden zijn bij mijn blog, Echt heel gaaf! Dus bij deze, bedankt iedereen!

 

Vervolgens wil ik even stil staan bij de reacties op de foto’s die geplaats zijn. Ik heb geen idee wat jullie reverentie kader is! Maar mijn producten zijn zeer zeker niet over priced! Ik heb geen idee hoe jullie daar bij komen, ik kan wel vertellen dat ik deze reacties erg jammer vind. Aller eerst, kruiden die gekocht kunnen worden in de supermarkt zijn niet van de zelfde kwaliteit en er zit minder in de potjes. Daarnaast is het verschil in kwaliteit echt een dingetje. Met mijn bedrijf probeer ik u te voorzien van goede producten, vrij van toevoegingen die niet goed zijn voor ons! De producten die ik dus importeer komen niet voort uit massa productie. Niet te vergeten dat ik ook zelf het transport, de invoerrechten etc allemaal moet betalen. En van al die kosten posten hebben we er nog al een paar in Nederland. En trouwens, omdat ik er zo veel aan verdien heb ik er gewoon nog een volledige baan naast……..

Ik wil helemaal niemand aanvallen hoor! ( excuus als dit zo over komt! Het is echt niet de bedoeling! ). Ik probeer alleen te vertellen dat mijn producten echt anders zijn als u gewend bent te vinden in de supermarkt. Deze merken, met deze kwaliteit vind u eerder in een delicatessen winkel. Daarnaast probeer ik geregeld leuke acties te doen om het voor iedereen leuk te houden.

 

Maar goed!

 

Enige tijd gelden ben ik in aanraking gekomen met een waanzinnig en fantastisch bedrijf in Italië.  Dit bedrijf heeft echt alles in huis om een uniek product neer te zetten. Zo heeft het bedrijf twee lijnen, de eerste is een vrij exclusieve lijn waar alles op truffel basis is gemaakt. Diverse heerlijke pasta soorten, maar ook heerlijke truffel olie. Daarnaast is deze lijn uitgebreid met diverse andere paddenstoelen variaties. De tweede lijn is een meer doorsnee lijn met heerlijke authentieke Italiaanse recepten en ingrediënten. 

La Dispensa di Amerigo werd opgericht in 1996, geboren uit de 80-jarige ervaring van la Trattoria di Amerigo. Het was aanvankelijk een klein bedrijf in de voedingsindustrie en verwachtte niet het succes dat het de volgende jaren heeft geboekt. Het was niet eenvoudig, maar de passie en zorg die we dagelijks aan onze productie besteden, heeft in de loop van de tijd tot indrukwekkende resultaten geleid. De constante lof die we ontvangen, wordt een stimulans voor nieuwe ideeën en verbeteringen om gelijke tred te houden met de trends en vereisten van de markt.

We hebben de oude tradities van voedselbehoud uit onze valleien overgenomen en uitgebreid tot industriële schaal. Onze filosofie is dezelfde die we altijd hebben gevolgd: respect voor seizoensgebonden producten en zorg bij het selecteren en verwerken van lokale ingrediënten. We ontwikkelen recepten met ingrediënten die zo dicht mogelijk bij ons worden geteeld en geteeld, met als doel de beste materialen te gebruiken om producten te maken die goed, gezond en consistent zijn. We zetten de smaak van het verleden in onze potten door echte, traditionele recepten te volgen. Proef ze langzaam en je zult het plezier van lekker eten herontdekken. We volgen de recepten van onze grootmoeders met behulp van de technologie van hun kleinkinderen.

Zowel in Italië als in het buitenland zijn onze producten gewild en gewaardeerd om hun authentieke smaak. Dankzij de moderne technologie vindt u in elke pot producten gemaakt met uitstekende ingrediënten zonder kunstmatige smaakstoffen of andere chemische toevoegingen te gebruiken. We hebben in de loop van de tijd de hoogste kwaliteitsnormen ontwikkeld, die steeds belangrijker worden voor de traceerbaarheid van ingrediënten en controle over de hele supply chain.

 

De productiefilosofie van La Dispensa di Amerigo, evenals het moederbedrijf Appennino Food Group als geheel, is om de expertise en passie van mensen die dagelijks met het bedrijf werken te combineren om excellentie en kwaliteit te garanderen. Zorgvuldige selectie van ingrediënten, innovatie en continu onderzoek laten ons toe om een ​​constante groei en de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken.

In 2012 bouwden we een technologisch geavanceerde productiefaciliteit in Savigno om ons in staat te stellen meer effectiviteit te bereiken in termen van gezondheid en kwaliteit. De apparatuur wordt regelmatig bijgewerkt, aangepast en gecertificeerd om het meeste uit de prestaties te halen.

We investeren ook in opleiding van personeel om onze productieprocessen te optimaliseren. De kwaliteitsafdeling is verantwoordelijk voor nauwgezet zorgen dat onze activiteiten worden uitgevoerd in overeenstemming met alle toepasselijke voorschriften. De attente controles van de dagelijkse productie stellen ons in staat om consistente normen te handhaven en potentiële problemen snel te identificeren.

Alle producten van La Dispensa di Amerigo ondergaan de meest rigoureuze laboratoriumtests, met microbiologische analyse die de geschiktheid van het product garandeert, volgens alle traceerbaarheidsvereisten. We blijven trouw aan onze oorsprong en die van ons voedsel terwijl we dit doen, evenals aan ons motto: "We volgen de recepten van onze grootmoeders met behulp van de technologie van hun kleinkinderen".

 

Appennino Food, Liefde voor het land. Passie voor de natuur.

Zorg voor goed gemaakte dingen.

Langdurige ervaring met het produceren van producten van uitstekende kwaliteit om van elke maaltijd een verheerlijking van plezier te maken.

 

 

De broers Luigi en Angelo Dattilo hebben hun liefde voor de natuur, bossen, paddenstoelen en truffel altijd gedeeld. Hierdoor kon het bedrijf, opgericht met de naam Appennino Funghi e Tartufi, en toen omgedoopt tot Appennino Food Group Spa, een referentiepunt in zijn sector worden. Passie is nog steeds het belangrijkste ingrediënt, maar er is zoveel meer. Dertig jaar ervaring met de gebroeders Dattilo garandeert de keuze van de beste grondstof en uiterste zorgvuldigheid wordt dan toegepast wanneer de laatste worden behandeld. De meest recente technologieën garanderen veilige, gecertificeerde en traceerbare producten met een onvergetelijk intens aroma.

 

Het bedrijf, van de eigenaars tot de werknemers, deelt dezelfde missie: traditie en innovatie mixen om onze specialiteiten op uw tafels te presenteren.

 

Appennino Food ligt in Val Samoggia, een van de meest pittoreske delen van de heuvels van Bologna. In de lente zijn ze een wolk van bloeiende kersen, groen groen in de zomer, een rel van kleur in de herfst en een af ​​en toe stuifsel van sneeuw hier en daar in de winter.

 

Deze waardevolle producten, die gevoelig zijn voor elke variatie in de omgeving, vereisen uitzonderlijke zorg, zelfs vóór de ontkieming, tijdens de groei en vervolgens bij het zoeken naar hen en in hun verzameling. Verzorgd door elke 'valligiano' of heuvelverzamelaar die, met de vrijgevigheid van de natuur, toestaat dat de bossen intact blijven, zodat iedereen die deze vallei beklimt, uitzicht op adembenemende schoonheid en een ruime beschikbaarheid van 'vruchten van de aarde' gezocht met de liefde en het respect dat voortkomt uit een passie voor de natuur.

 

Dit ongerepte landschap, in zijn verspreide bossen, biedt nog steeds een overvloed aan paddenstoelen en truffels uit de natuur, die Appennino Food zachtjes verzamelt, dankzij zijn talrijke truffel- en paddestoelenverzamelaars.

 

Kort om het zijn echt fantastische producten! Ik ben dan ook echt uiterst trots dat ik dit naar Nederland mag halen en super enthousiast over het verkopen er van! Zo als ik net al aangaf heb ik ook nog een volledige baan, dus het gaat even duren voordat alles op de shop staat. Iedere dag doe ik een beetje! Ik zal er vaart achter zetten zodat jullie er lekker van kunnen gaan genieten.

 

Om ook mijn belofte na te kunne komen heb ik deze week iets simpels gekookt. Toch heb ik er iets bijzonder van weten te maken, aangezien mijn vriendin niet gek is op groente. Heel slecht van mij, maar in mijn verdediging het was een drukke week! heb ik een kant en klare hamburger gekocht met wat broccoli en aardappeltjes. Het gene waar ik jullie in mee ga nemen in de broccoli. Mochten jullie ook iemand thuis hebben die moeilijk is met groente dan zou dit de oplossing kunnen zijn. ( ik ben namelijk  geen fan van de kaassausjes enzo in een zakje)

 

Wat ik heb gedaan, is de broccoli gekookt. En in een koekenpan een klein beetje roomboter gedaan met crème fraise, fijn gesneden rode ui, knoflook, peterselie, basilicum, bieslook en een beetje paprika poeder. Dit heb ik allemaal door elkaar geroerd en lekker warm gemaakt. Toen de broccoli klaar was heb ik deze afgegoten en lekker in de pan bij het sausje gedaan. Door elkaar gehusseld en geroerd en even laten staan. Dit gaf de broccoli echt een bite! Super lekker! Dit mag ik wel vaker maken thuis dus mijn missie is geslaagd!

                                   

 

Ik hoop dat iedereen heeft genoten van mijn blog! En als verrassing krijgt iedereen die mijn blog leest €15 shop te goed op mijn webshop www.lindenfood.com

Dit krijgt iedere lezer gratis bij hun bestelling in de hele maand maart! Zet even in de opmerkingen bij het bestellen het woordje ’’blog’’ en je krijgt bij je bestelling direct een cadeaubon. Bestel je boven de €50 dan krijg je zelfs €25 shop te goed! Als extra bedankje 

 

Heel graag tot mijn volgende blog weer iedereen! 

Leave a Comment