Smaakmakende Kerst

Posted by Rens 03-12-2019 0 Comment(s)

Een smaakmakend december!

 

 

Voor de meeste mensen in december de meest culinaire maand, lekker eten met familie en vrienden waarbij alle kookkunsten uit de kast worden getrokken. 

Dat is bij ons natuurlijk niet anders! Maar waar haalt je de inspiratie vandaag? Ik kijk heel graag programma’s op RTLZ of Netflix wat gaat over innovaties rondom voeding. 

 

Zo is er een chef-kok die hele wereld over reist om te kijken bij andere chef-koks en vervolgens die gerechten gaat namaken in zijn eigen restaurant. Wat vol zit met inspiratie maar ook dingen die ver, heel ver boven mijn kook niveau liggen. Maar wel super leuk om te zien. 

Zouden jullie het leuk vinden om iedere week een gerecht terug te zien in deze blog? Wat ik zelf heb gemaakt met recept en uitleg? Laat maar weten! Als er leuke reacties op komen dan begin ik daar gelijk komende week mee! 

 

Voor nu wil ik je heel graag mee nemen in de wondere wereld van de kruiden die wij aanbieden. Lindenfood.com is de trotse importeur van Regional kruiden die gevestigd is in Spanje. De tweede generatie staat nu aan het roer en creëren de meest bijzondere kruiden melanges maar ook supergave cocktail sets die super leuk zijn om te geven tijden de feestdagen! 

Deze melanges worden zelfs nog geselecteerd en verpakt met de hand! Laat u heerlijk verrassen op onze shop met unieke zout combinaties, als Peruviaans zee zout! Of een heerlijke chimmicurri! Beetje olijfolie er bij en het sausje in compleet. Ik kan je nog honderden voorbeelden geven maar proeven is de manier om overtuigd te raken. 

Speciaals voor de feestdagen doe ik 15% korting op de sushibox, gintonic box en de ham box van Regional kruiden! Fenomenale boxen om een uniek cadeau te geven. 

 

Er zijn drie mensen uitgekozen voor ons testpanel! Welkom en super leuk dat u zich heeft aangemeld! In de komende weken maken wij een selectie van producten die wij naar u toe sturen!

 

Alvast een smaakmakende kerst voor iedereen! En graag tot de volgende! 

Leave a Comment