Over ons

Door een echt passie voor voeding is Linden FoodRetail in het leven geroepen. Over verschillende wegen ben ik al heel wat jaren actief in de voedingsbranche en wat ik zie baart me zorgen. Zo veel zorgen dat ik besloten heb hier wat aan te gaan doen.

Het doel van mijn bedrijf is om mensen kennis te laten maken met voeding dat echte waarden heeft. Alle producten die ik aanbied zijn van zeer hoge kwaliteit en onderscheiden zich op alle vlakken. Producten met een verhaal en eerlijke herkomst dat is waar Linden FoodRetail voor staat.

Door middel van mijn blog https://www.facebook.com/pg/foodspecialz wil ik mensen kennis laten maken met al deze producten en mijn kijk op goede voeding. Nou ga ik niet alleen maar producten met onbekende zaden en insecten aan u presenteren. Mijn criteria zijn echter veel lekkerder, het moeten producten zijn met een verhaal, eerlijk, onderscheidend en puur. U kunt dus ook een lekker flesje wijn of een stukje vlees bij mij vinden.

Zeer geregeld zullen er nieuwe producten op de shop te vinden zijn, ook producten om uw gezonde voeding mee te bereiden te presenteren.

Onze Diensten.

Wat kan ik allemaal voor u betekenen?!

Aller eerst kan de consument ons vinden via onze webshop. Daarnaast hebben wij een heel scala aan mogelijkheden voor de professional. Hier hebben wij een B2B portal voor op de shop. Hier kunt u als webshop, winkelier, kruidenier, kok, restaurant eigenaar, hotelketen, cateraar of zelfs als groothandel, allemaal bestellen, uiteraard met aangepaste prijzen. U kunt dan aanklikken wat u van ons zou willen hebben, betaald direct online en ontvangt de factuur direct in u mailbox en de goederen de volgende dag.

U kunt u aanmelden via de site en met vragen kunt u terecht bij info@lindenfood.com

De producten importeren wij allemaal zelf, dus u kunt bij ons voor alles terecht.