3 glass tube botanicals vermouth

New 3 glass tube botanicals vermouth

Vermouth, de cocktail die ons herinnert aan zowel onze ouders als grootouders. Maar als je het eenmaal hebt geprobeerd, word je een trouwe fan.

Het heeft een unieke, speciale smaak die je naar een ander tijdperk zal brengen en op dit moment enorm populair is. Een oude likeur met Italiaanse oorsprong, met een versterkte wijnbasis, gecombineerd met kruiden en specerijen die de eetlust opwekken en ons voorbereiden op een goede lunch of diner. Word de koning van de hapjes - neem de gewoonte aan die de mensen zoveel vreugde heeft gebracht en komt nu pas weer in de mode. Vermouth verscheen in 1786 in de stad Turijn, toen de veelgeprezen handelaar, Antonio Benedetto Carpano, besloot om een ​​drankje te maken voor vrouwen uit de hogere klasse die wijn als te "ruig" beschouwden en iets eleganters wilden drinken. Na verschillende tests culmineerde zijn experimenten in het inbrengen van goede wijn, het toevoegen van kruiden, specerijen en een beetje cognac. Het resultaat was zo geliefd dat we het vandaag nog steeds drinken en we denken altijd aan exclusieve ingrediënten om de smaak te verbeteren. Ongetwijfeld was Vermouth een briljant succes dat de handelaar een serieuze omzetstijging bracht. Maar wat is er zo speciaal aan Vermout?

De smaak, het aroma en de fusie van ingrediënten maken het een ideale drank voor elke maaltijd. Het bevat niet teveel alcohol, in tegenstelling tot andere cocktails, en smaakt fantastisch.

Met deze box, speciaal ontworpen voor Vermouth, helpen we je een meesterlijke mix te maken die je steeds opnieuw wilt proberen. Voeg een beetje van elk ingrediënt toe of maak je eigen creaties: je Vermouth zal ongelooflijk smaken, maar bovendien zullen vanillepeulen, in hun oorspronkelijke staat, wonderen doen voor je lichaam ..

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • Model: 3GTBV02
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 16,05€
  • Excl. BTW: 16,05€